BLIV SÆDDONOR - ET FLEKSIBELT STUDIEJOB

Arbejd fra 9:00 – 9:03.
Måske det bedste studiejob i verden?

Leder du efter et fleksibelt studiejob, hvor du også er med til at gøre en stor forskel for andre mennesker? Hos Born tilbyder vi et studiejob, hvor du hjælper barnløse par eller singler med at opfylde deres drøm om at blive forældre.

Vi har fokus på menneskelighed, ansvarlighed og det eventuelt kommende donorbarn.

Det gør vi ved at have:

Studiejob som sæddonor
  1. En grænse for antallet af børn pr. donor.
  2. God tid til at snakke med dig og lave opfølgende sædvurderinger i tilfælde af, at du skulle blive afvist pga. sædkvaliteten.
  3. Dokumenterede og sporbare procedurer, der resulterer i, at du får den bedste oplevelse hele vejen igennem.
  4. Et team af dygtige læger og sundhedsprofessionelle, som har gennemgået en højt specialiseret uddannelse i netop det fagområde, de har ansvar for.

Skal du være sæddonor?

Er du en sund og rask mand mellem 18 og 45 år? Vil du gerne gøre en forskel for ufrivilligt barnløse og samtidig tjene et supplement til din SU? Så er jobbet som sæddonor måske noget for dig.

Du bestemmer selv, hvornår du arbejder men som minimum 1 gang om ugen og maksimum 3 gange om ugen. Ved hver donation får du 300 kr. i kompensation, og i gennemsnit har du mulighed for at tjene 4.200 kr. om måneden – og så har vi ikke overdrevet!

Inden du kan blive godkendt som sæddonor, skal du igennem et sundhedstjek og testes for diverse sygdomme. Vi tjekker selvfølgelig også din sædkvalitet. 

Studiejob: Skal du være sæddonor
Ikke et normalt studiejob

Et studiejob som intet andet!

Det at være sæddonor er ikke et “normalt studiejob”, men en mulighed for at blive donor med en yderst lukrativ kompensation. Samtidig gør du en kæmpe forskel for par og singler verden over.

Tjen et supplement til din SU!

Der er altid ledige stillinger som sæddonor – vi leder nemlig hele tiden efter flere donorer, der løbende kan levere sæd. Så kunne du tænke dig lidt flere penge i hverdagen, så send din ansøgning i dag.

  • Vi har en høj timekompensation – i snit får du 4.200 kr. udbetalt om måneden.
  • Gratis fitness – vi gir 200 kr. i tilskud til dit abonnement.
  • Kom hurtigt i gang med fast track – så er du i gang med at donere 2-3 måneder hurtigere end ved andre sædbanker.

Du kan finde os i Aalborg, Odense, Aarhus C og København K.