BLIV SÆDDONOR - ET FLEKSIBELT STUDIEJOB

Arbejd fra 9:00 – 9:03.
Det bedste studiejob i verden!

Leder du efter et nemt og fleksibelt studiejob, hvor du samtidig kan gøre en forskel for barnløse? Hos Born tilbyder vi et studiejob, hvor du hjælper barnløse par eller singler med at opfylde deres drøm om at blive forældre.
Born Sædbank har fokus på menneskelighed, ansvarlighed og det eventuelt kommende donorbarn.

Det gør vi ved at:

Studiejob som sæddonor
  1. Have en grænse for antallet af børn pr. donor. Snakke med dig, og give os tid til opfølgende sædvurderinger i tilfælde af, at du skulle blive afvist pga. sædkvaliteten.
  2. At hele vores organisation er styret af dokumenterede og sporbare procedurer. Det resulterer i, at du får den bedste oplevelse hele vejen igennem.
  3. At hele vores dygtige team af læger og sundhedsprofessionelle har gennemgået en højt specialiseret uddannelse i netop det fagområde, de har ansvar for.

Skal du være sæddonor?

Er du en sund og rask mand mellem 18 og 45 år? Vil du gerne gøre en forskel ved at hjælpe barnløse og samtidig tjene et supplement til din SU? Så er dette jobbet for dig. 

Du bestemmer selv, hvornår du arbejder men som minimum 1 gang om ugen og maksimum 3 gange i ugen. Det kræver også, at du er frisk på at få et studiejob med en større mening. Ved hver donation får du 300 kr., og i gennemsnit har du muligheden for at tjene 4.200 kr. om måneden, og så har vi ikke overdrevet!

Inden du kan blive godkendt som sæddonor, skal du igennem et gratis sundhedstjek og testes for diverse sygdomme. Dertil tjekker vi selvfølgelig også din sædkvalitet. 

Studiejob: Skal du være sæddonor
Ikke et normalt studiejob

Et studiejob som intet andet!

At være sæddonor er ikke som andre studiejobs. Her skal du se det som et job, du yder for andre og samtidig bliver kompenseret for.

Det at være sæddonor er ikke et “normalt studiejob”, men en mulighed for at blive donor med en yderst lukrativ kompensation. Samtidig gør du en kæmpe forskel for par og singler verden over.

Tjen et supplement til din SU!

Der er altid ledige stillinger som sæddonor – vi leder nemlig altid efter flere donorer, der løbende kan levere sæd. Så kunne du tænke dig lidt flere penge í hverdagen, så send din ansøgning afsted i dag.  

Vi har en høj timekompensation, og du kan i snit få 4.200 kr. udbetalt om måneden. Gratis fitness: vi gir 200 kr. af dit abonnement. Kom hurtigt i gang med fast track: her er du i gang med at donere 2-3 måneder hurtigere end ved andre tilbud.

Du kan finde os i Aalborg, Odense, Aarhus C og København K.