STUDIEJOB

Arbejd fra 9:00 – 9:03.
Det bedste studiejob i verden!

Vi tilbyder et studiejob, hvor du hjælper barnløse eller par af samme køn med at opfylde deres drøm om at blive forældre.
Born Sædbank har fokus på menneskelighed, ansvarlighed og det eventuelt kommende donorbarn.

Det gør vi ved at:

Studiejob som sæddonor

Have en grænse for antallet af børn pr. donor. Snakker med dig, og giver os tid til opfølgende sædvurderinger i tilfælde af, at du skulle blive afvist pga. sædkvaliteten.
At hele vores organisation er styret af dokumenterede og sporbare procedurer. Det resulterer i, at du får den bedste oplevelse, som vi kan tilbyde hele vejen igennem.
At hele vores dygtige team af læger og sundhedsprofessionelle har gennemgået en højt specialiseret uddannelse i netop det fagområde, de har ansvar for.

Skal du være sæddonor?

Det kræver, at du er sund og rask – og er mellem 18- 45 år.
Du bestemmer selv, hvornår du arbejder men som minimum 1 gang per uge. Og er frisk på at få et studiejob med en større mening. Ved hver donation får du 300 kr. og i gennemsnit betaler vi 4.200 kr. til en donor om måneden, og så har vi ikke overdrevet!

Studiejob: Skal du være sæddonor
Ikke et normalt studiejob

Et studiejob som intet andet!

At være sæddonor er ikke som andre studiejobs. Her skal du se det som et job du yder for andre og samtidig bliver betalt, eller snarer kompenseret for det.

Det at være sæddonor er ikke et “normalt studiejob”, men en mulighed for at blive donor, med en yderst lukrativ kompensation. Og samtidig gøre en kæmpe forskel for par og singler verden over.

Få det bedste studiejob!

Den højeste timekompensation i byen og 4.200 kr. udbetalt i snit om måneden. Gratis fitness: vi gir 200 kr. af dit abonnement. Kom hurtigt i gang med fast track: her er du i gang med at donere 2-3 måneder hurtigere end ved andre tilbud.

Du kan finde os i Aalborg, Aarhus C og København K.