Sæddonor i Aarhus

Gør noget godt for andre
som sæddonor i Aarhus

bliv fuldt kompenseret

Du kan som sæddonor i Aarhus forvente at blive kompenseret fuldt for dine donationer som hos alle de andre.

Gør en forskel som sæddonor i Aarhus

Bliv sæddonor i Aarhus. Gør en forskel for kvinder og barnløse par verden over ved at give dem den største gave.

Kom i gang med at donere sæd

Det tager kun 1 min. at ansøge om at blive sæddonor i Aarhus. Book en tid og lad os tage en snak om det.

Aarhus sæddonor

Sådan bliver du sæddonor i Aarhus

Der er flere skridt til at blive sæddonor i smilets by Aarhus, men det starter alt sammen med din ansøgning og den første samtale med mig. Her finder vi ud af, hvordan det kan passe dig at blive sæddonor. Du kan læse mere om hele forløbet nedenunder eller kontakte os her.
Mai/Donorkoordinatorer
Aarhus

Nyt samarbejde mellem Born og AGF

Er det malplaceret at tale om sæd på Ceres Park? Det synes vi bestemt ikke, og derfor har vi indgået et partnerskab med AGF, der skal sætte fokus på mænds fertilitet og sæddonation for at oplyse og nedbryde tabuer. Vi håber, at samarbejdet bliver et skridt mod at ændre den måde, vi taler om og forstår mandlig fertilitet på.

Du kan læse meget mere om vores samarbejde lige her.

FORDELENE VED AT VÆRE SÆDDONOR HOS BORN

Der er mange fordele ved at blive sæddonor. Når du melder dig som donor, får du først og fremmest mulighed for at hjælpe par og enlige med at få opfyldt deres drøm om at få børn.

Som sæddonor hos Born vil du gennemgå et grundigt og gratis helbredstjek, hvor vi tjekker dig for forskellige sygdomme, både arvelige sygdomme og kønssygdomme. I den forbindelse bliver din sædkvalitet også testet, da dette selvfølgelig er en vigtig del af at være sæddonor.

Når du bliver godkendt som donor, venter der dig også nogle økonomiske fordele. For hver godkendt donation bliver du kompenseret fuldt ud som hos de andre sædbanker. Derudover er der også mulighed for at få et tilskud på 200 kr. til dit fitness abonnement.

Når du tager beslutningen om at donere din sæd, er det vigtigt at nævne, at  du har valget mellem at være åben eller lukket donor. Som åben donor kan donorbørn kontakte dig, når de fylder 18 år, hvis de ønsker at få kontakt. Men dette er selvfølgelig helt op til dig.

Hvis du ønsker yderligere information om at blive sæddonor, er du velkommen til at læse mere her.

Hvem er Born sædbank?

Vi er en åben og hyggelig sædbank, der garanterer for din egen og dine persondatas sikkerhed. Vi tænker på den enkeltes ve og vel – også hvad de foretager sig, når de ikke er på besøg hos os. Vi er en familiær sædbank med hygge og nærvær. Vi gør meget ud af den oplevelse, man får som sæddonor her i Aarhus. Selvom vi er et lille team, gør vi hver dag vores ypperste for, at du føler dig hjemme hos os og kan arbejde sammen med os. Vores hovedkontor ligger i Aarhus på en central placering på Rosensgade, så det er nemt for dig at komme forbi.

Interesseret i at lære mere om os som sædbank, og hvordan vi arbejder, så kan du læse mere om Born her.

Du finder os på Rosensgade midt i Aarhus

Det bliver næsten ikke mere centralt, end det her. Så tag et smut ned af strøget, besøg os og bliv sæddonor!

Adresse: Rosensgade 11, 8000 Aarhus

Åbningstider:
Mandag: 08.00–18.00
Tirsdag: 08.00–18.00
Onsdag: 08.00–18.00
Torsdag: 08.00–18.00
Fredag: 08.00–14.00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Telefon: 52 39 33 11

Skal du være den nyeste sæddonor i Aarhus?

Så book en tid og bliv sæddonor i dag!