Få fuld kompensation

En sæddonor får faktisk slet ikke “løn”. En sæddonor bliver kompenseret for hver godkendte donation. Som sæddonor hos Born får du 300 kr. pr donation i kompensation. Præcis som hos de andre sædbanker i Danmark. Det bliver 4.200 kr. om måneden i snit.

Du får samtidig også et job, hvor du er med til at gøre en kæmpestor forskel for par og singler, som har svært ved at få børn. Lyder det som noget for dig? Så skal du måske blive sæddonor hos os?

Kompensation som sæddonor

Skal du have lidt fryns?

Med en kompensation på 300 kr. pr. godkendt donation, har vi regnet på, at det ca. resulterer i en timeløn på 600 kr. Dermed er arbejdsbyrden og tidsforbruget meget lavt sammenlignet med andre tilbud.
Med andre ord: det du får kompenseret her hos os, vil være “fun money”. Ikke til de faste udgifter, men til fryns og fest.

300 KR. PR. GODKENDT DONATION
Din kompensation er fastlagt efter mængden af godkendte donationer, som du leverer.
4.200 KR./MD.
Som donor hos os får du en kompensation på ca. 4.200 kr. om måneden. Dette tal er et reelt gennemsnit af vores aktive donorerne.
600 KR. I TIMEN
Med en gennemsnitlig besøgstid på 30 min. kan det lægges sammen til, at du får 600 kr. for en times arbejde.
Previous slide
Next slide

Kompensation er én ting, følelsen er noget helt andet

Mange af vores sæddonorer donerer sæd for den gode sags skyld. De vil gerne hjælpe barnløse par og singler med at opfylde deres største drøm, nemlig at stifte en familie. Selvfølgelig er en kompensationen på 4.200 kr. om måneden også værd at tage med.

Gør noget godt og bliv kompenseret

Er du i tvivl om, om du skal være donor?

Du er altid velkommen til at komme forbi en af vores lokationer og få vurderet din sædkvalitet. Det er helt gratis og uforpligtigende, og vi tester den gerne, selvom du på nuværende tidspunkt ikke ønsker at donere.
Din sædkvalitet er vigtig, hvis du vil arbejde som sæddonor, da det kræver en stabil, høj kvalitet.

Hvordan bliver du kompenseret som sæddonor?

Når du er blevet godkendt som donor hos Born, tjener du penge, når du donerer i form af en kompensation. Du modtager et pengebeløb på 300 kr. for hver godkendt donation (her kan du som udgangspunkt maksimalt donere 3 gange om ugen). . Vi tilbyder også at du som aktiv sæddonor har mulighed for at få 200 kr. om måneden i tilskud til dit fitnessmedlemskab. 

Du kan også få dit eget depot, hvor du kan nedfryse din egen sæd til eget brug. Derudover udlodder vi løbende præmier og gaver og afholder en fast månedskonkurrence, hvor du kan vinde lidt ekstra. Som donor får du også regelmæssigt taget blod- og urinprøver, så vi kan frigive dine donationer og sikre os, at du er sund og rask.

Alt i alt tjener du som sæddonor en betragtelig kompensation for dit arbejde. 

Bliv mere end en lønmodtager - BLIV SÆDDONOR

Er livet som bare endnu en lønmodtager ikke lige dig, så få dig et supplerende arbejde, hvor du har muligheden for at gøre noget ekstraordinært godt for andre samtidig med, at du bliver kompenseret for det.

Du kan finde os i Aalborg, Odense, Aarhus C og København K, og vi tager imod alle relevante kandidater med åbne arme, så hvad venter du på?