KOMPENSATION SOM SÆDDONOR?

Hvor mange penge bliver en sæddonor kompenseret med for sin sæddonation?

For det første får en sæddonor faktisk slet ikke en “løn”. en sæddonor får en kompensation, som bliver givet for hver godkendte donation. En sæddonor hos Born får 300 kr. pr donation i kompensation. Det bliver i snit 4.200 kr. om måneden.

Kompensation som sæddonor

Skal du have lidt fryns?

Med en kompensation på 300 kr. pr. godkendt donation har vi regnet på, at det ca. resulterer i en timeløn på 600 kr. Dermed er arbejdsbyrden og tidsforbruget utrolig lavt sammenlignet med andre tilbud.
Med andre ord: det du vil få kompenseret hos os, vil være Fun Money. Ikke til de faste udgifter, men til fryns og fest.

300 KR. PR. GODKENDTE DONATION
Din kompensation er fastlagt efter mængden af godkendte donationer. som du leverer.
4.200 KR./MD.
Som donor hos os får du en kompensation på 4.200 kr. om måneden. Dette tal er fra et reelt gennemsnit af vores aktive donorerne.
600 KR. I TIMEN
Med en gennemsnitlig besøgstid på 30 min. kan det lægges sammen til, at du vil modtage 600 kr. for en times arbejde.
Tidligere
Næste

Pengene er én ting, følelsen er noget helt andet

Pengene kan betyder meget, men mange af vores donorer bliver også sæddonorer for den gode sags skyld. De vil gerne hjælpe barnløse par og singler med at opfylde deres største drøm, nemlig at stifte familie. Men selvfølgelig falder kompensationen på 4.200 kr. om måneden ofte et tørt sted.

Gør noget godt og bliv kompenseret

Er du i tvivl om du skal være sæddonor?

Du er altid velkommen til at komme forbi en af vores lokation og få taget en sæd vurdering, hvor du får lavet en prøve at din sædkvalitet. Dette er helt uforpligtigende, og kan også gøres selvom du ikke har en intention på nuværende tidspunkt om at donerer. Netop sædkvalitet er meget central i arbejdet som sæddonor, da det kræver en stabil høj kvalitet for at kunne blive donor og derved begynde at tjene en kompensation som sæddonor. 

Hvordan vil du blive kompenseret som sæddonor

Som sæddonor hos Born tjener du penge når du donere i form af en kompensation. som nævnt før vil du modtage et pengebeløb på 300 kr. pr. godkendte sæddonation (her kan du som udgangspunkt maksimalt donere tre gange om ugen). Derudover er der flere bonusordninger alt efter hvor længe og hvor hyppigt du vil kunne donere. Vi tilbyder også flere tillæg og tilbud til dig som sæddonor, hvor du bl.a. vil få 200 kr./ hver måned. til et fitness abonnement som aktiv donor.  du vil også kunne få dit eget depot som donorhos Born, hvor du vil kunne nedfryse dit eget sæd til eget brug. vi udlodder også løbende præmier og gaver, samt at vi har måneds konkurrencer hvor du vil kunne få lidt ekstra. Man får som donor også et beløb for hver gang man har afgivet en blodprøve, som der gør at ens donationer kan frigives, sådan kan vi sikre os at du er sund og rask og alt er som det skal være. Derfor tjener man som sæddonor en betragtelig kompensation for ens donationsarbejde som man modtager løbende i samlede betalinger i sit donations forløb. 

Bliv mere end en lønmodtager

Er livet som bare endnu en lønmodtager ikke lige dig, så få dig et supplerende arbejde, hvor du kan gøre noget ekstraordinært godt for andre samtidig med, at du bliver kompenseret for det.

Vi er til at finde i Aalborg, Aarhus C og København K.
Og vi tager imod alle relevante kandidater med åbne arme, så hvad venter du på?