KOMPENSATION SOM SÆDDONOR?

Hvor mange penge bliver en sæddonor kompenseret med for sin sæddonation?

For det første får en sæddonor faktisk slet ikke “løn”. En sæddonor får en kompensation, som bliver givet for hver godkendte donation. En sæddonor hos Born får 300 kr. pr donation i kompensation. Det bliver i snit 4.200 kr. om måneden.

Kompensation som sæddonor

Skal du have lidt fryns?

Med en kompensation på 300 kr. pr. godkendt donation har vi regnet på, at det ca. resulterer i en timeløn på 600 kr. Dermed er arbejdsbyrden og tidsforbruget utrolig lavt sammenlignet med andre tilbud.
Med andre ord: det du vil få kompenseret hos os, vil være Fun Money. Ikke til de faste udgifter, men til fryns og fest.

300 KR. PR. GODKENDTE DONATION
Din kompensation er fastlagt efter mængden af godkendte donationer. som du leverer.
4.200 KR./MD.
Som donor hos os får du en kompensation på 4.200 kr. om måneden. Dette tal er fra et reelt gennemsnit af vores aktive donorerne.
600 KR. I TIMEN
Med en gennemsnitlig besøgstid på 30 min. kan det lægges sammen til, at du vil modtage 600 kr. for en times arbejde.
Previous slide
Next slide

Pengene er én ting, følelsen er noget helt andet

Pengene kan betyde meget, men mange af vores donorer bliver også sæddonorer for den gode sags skyld. De vil gerne hjælpe barnløse par og singler med at opfylde deres største drøm, nemlig at stifte familie. Men selvfølgelig falder kompensationen på 4.200 kr. om måneden ofte på et tørt sted.

Gør noget godt og bliv kompenseret

Er du i tvivl om, om du skal være sæddonor?

Du er altid velkommen til at komme forbi en af vores lokationer og få lavet en sædvurdering, hvor du får testet din sædkvalitet. Dette er helt uforpligtigende, og vi laver den gerne, selvom du på nuværende tidspunkt ikke ønsker at donere.
Sædkvalitet er vigtig, hvis du vil arbejde som sæddonor, da der kræves en stabil høj kvalitet.

Hvordan bliver du kompenseret som sæddonor?

Som sæddonor hos Born tjener du penge, når du donerer i form af en kompensation. Du modtager et pengebeløb på 300 kr. pr. godkendte sæddonation (her kan du som udgangspunkt maksimalt donere tre gange om ugen). Derudover er der flere bonusordninger alt efter hvor længe og hvor hyppigt, du donerer. Vi tilbyder også flere tillæg og tilbud til dig som aktiv sæddonor. Du kan bl.a. få 200 kr. om måneden til dit fitnessmedlemskab. Du kan også få dit eget depot, hvor du kan nedfryse dit eget sæd til eget brug. Derudover udlodder vi løbende præmier og gaver og afholder en fast månedskonkurrence, hvor du kan vinde lidt ekstra. Som donor får du også et beløb, hver gang du har afgivet en blodprøve, så vi kan frigive dine donationer og sikre os, at du er sund og rask. Alt i alt tjener du som sæddonor en betragtelig kompensation for dit arbejde.

Bliv mere end en lønmodtager

Er livet som bare endnu en lønmodtager ikke lige dig, så få dig et supplerende arbejde, hvor du kan gøre noget ekstraordinært godt for andre samtidig med, at du bliver kompenseret for det.

Du kan finde os i Aalborg, Aarhus C og København K, og vi tager imod alle relevante kandidater med åbne arme, så hvad venter du på?