Sæddonor i Aalborg

Få det nemmeste arbejde
som sæddonor i Aalborg!

Få en arbejdsdag på 5 min! som sæddonor

Få et job hvor du i gennemsnit tjener 4.200 kr. om måneden og kan kalde det for en dag efter fem minutter.

Vær forskellen

– som hjælper kvinder og barnløse par verden over med at opfylde deres brændende ønske.

Kom hurtigt i gang med at donere sæd

Det er super nemt. Alt du skal gøre er at booke en tid og udfylde ansøgningen. Så ses vi forhåbentlig til den første samtale.

Aalborg sæddonor

Hvad der skal til for at blive sæddonor i Aalborg?

Det kræver ikke meget at blive sæddonor. Alle mænd kan i princippet blive det. Det, der skal til, er, at du laver en ansøgning og kommer igennem vores dækkende lægeundersøgelse, og så er du igang med dit nye arbejde.
Vi håber at se dig!
Nanna og Nadia/Donorkoordinatorer
Aalborg

Skal du med på bølgen som sæddonor i Aalborg?

Vi kan altid bruge én til på holdet her i Aalborg. Så send da en ansøgning og kom forbi til den første samtale,  så kan vi se, om vi skal surfe sammen. Vi lover at have de gode “vibes” klar til dig, hver gang du kommer forbi!

sæddonor i Aalborg
Kontakt sæddonor i Aalborg

Bliv kontaktet om muligheden for at blive sæddonor i Aalborg

Men hvem er Born, og hvad er en sædbank?

Det er gode spørgsmål! born er en relativ ung sædbank, som hjælper barnløse med at blive gravide og få opfyldt deres drøm om en familie. Vi sælger til flere dele af verden og har flere lokationer her i Danmark, bl.a. her i Aalborg. Vi har dog meget mere at sige, så hvis du vil vide endnu mere, så hop ind på Born og læs mere…

FAQ

Vores aalborgensiske donores ofte stillede spørgsmål

Vi har forhåbentligt gjort det virkelig simpelt. Alt du skal gøre er at hoppe ind på vores ansøgningside, booke en tid til den første samtale og udfylde den formular, der er.

Ja, for at være donor hos os, skal du være mellem 18-45 år.

Det er helt og aldeles op til dig selv. Du kan vælge at være åben eller lukket donor, men hver har sine fordele. Du kan læse mere om kategorierne her.

Mange lande har en national kvote, der er fastsat ved lov for, hvor mange børn eller familier en donor må anvendes til. Denne begrænsning kaldes en graviditetskvote. Vi overholder de grænser for antal børn/familier per donor, der er i Danmark (antal 12) og i de andre lande, vi sender til.

Derudover har vi i SellmerDier Sædbank en øvre grænse for antallet af børn per donor i hele verden. Det er en grænse som tager udgangspunkt i, hvad vi mener at der er etisk forsvarligt både for donorer og for de donorbørn som kommer til verden.

En sæddonor hos os i Aalborg for i gennemsnit 4.200 kr. om måneden, som er  300 kr. for hver donation. Du kan donerer maksimalt 3 gange om ugen.

Du skal som minimum komme 4 gange om måneden, dvs. gerne én gang ugentligt. 

Ja, du skal undersøges for en længere række sygdomme og lignende. Men bare rolig, det er af vores dygtige læge, hvor du også lige får tjekket hele systemet. Læs mere. om lægetjekket. 

Nej, ikke hvis du er blevet udbedret og behandlet for det.

Nej, vi er skam også i Aarhus og København, hvis det passer dig bedre.

Vi er på Boulevarden i Aalborg

Tæt på det hele, nemt at finde og lærkelokaler. Kom forbi og se for dig selv!

Find frem til os her.

Aalborg sæddonor

Bliv vores nyeste medlem på holdet som sæddonor i Aalborg?

Interesseret? Så book en tid og send os en ansøgning i dag!