Sæddonor i Aalborg

Få det nemmeste arbejde
som sæddonor i Aalborg!

FÅ EN ARBEJDSDAG PÅ 5 MIN SOM SÆDDONOR!

Få et job hvor du bliver fuldt kompenseret som hos alle de andre sædbanker og kan kalde det for en dag efter fem minutter.

Vær forskellen

– som hjælper kvinder og barnløse par verden over med at opfylde deres brændende ønske.

Kom hurtigt i gang med at donere sæd

Det er super nemt. Alt du skal gøre er at booke en tid og udfylde ansøgningen. Så ses vi forhåbentlig til den første samtale.

Aalborg Sæddonor

Hvad der skal til for at blive sæddonor i Aalborg?

Det kræver ikke meget at blive sæddonor. Alle mænd kan i princippet blive det. Det, der skal til, er, at du laver en ansøgning og kommer igennem vores dækkende lægeundersøgelse, og så er du igang med dit nye arbejde. Vi håber at se dig!

Nanna/Donorkoordinator
Aalborg

Skal du med på bølgen som sæddonor i Aalborg?

Vi kan altid bruge én til på holdet her i Aalborg. Så send da en ansøgning og kom forbi til den første samtale,  så kan vi se, om vi skal surfe sammen. Vi lover at have de gode “vibes” klar til dig, hver gang du kommer forbi!

sæddonor i Aalborg

FORDELENE VED AT VÆRE SÆDDONOR HOS BORN

Bliv sæddonor og gør en stor forskel i andres liv. Ved at donere din sæd hjælper du barnløse par og enlige med at opfylde deres drøm om at få et barn. 

Som sæddonor vil du modtage et gratis sundhedstjek, hvor du bliver undersøgt for forskellige sygdomme, herunder både arvelige sygdomme og kønssygdomme. Derudover tester vi også din sædkvalitet. 

Vores aalborgensiske donorer har ikke bare et nemt og fleksibelt job hvor de har muligheden for at hjælpe andre. Som godkendt donor modtager man nemlig en økonomisk kompensation per godkendt donation. Udover dette tilbyder vi også at du kan få et tilskud på 200 kr. til dit fitness abonnement.

Du kan vælge mellem at være en åben eller lukket donor. Som åben donor har donorbørn mulighed for at kontakte dig, når de fylder 18 år, hvis de ønsker det. Valget mellem åben og lukket donor er din beslutning. 

Hvis du ønsker mere information om at blive sæddonor, kan du læse mere her

Men hvem er Born, og hvad er en sædbank?

Det er gode spørgsmål! Born er en relativ ung sædbank, som hjælper barnløse med at blive gravide og få opfyldt deres drøm om en familie. Vi sælger til flere dele af verden og har flere lokationer her i Danmark, bl.a. her i Aalborg. Vi har dog meget mere at sige, så hvis du vil vide endnu mere, så hop ind på Born og læs mere…

Vi er på Boulevarden i Aalborg

Tæt på det hele, nemt at finde og lækre lokaler. Kom forbi og se for dig selv!

Adresse: Boulevarden 6, 1 sal, 9000 Aalborg

Åbningstider:
Mandag: 8.30 – 18.00
Tirsdag: 8.30 – 17.00
Onsdag: 8.30 – 18.00
Torsdag: 8.30 – 17.00
Fredag: 8.30 – 14.00
Lørdag: 10.00 – 14.00

Telefon: 21 80 10 90

Bliv vores nyeste medlem på holdet som sæddonor i Aalborg

Interesseret? Så book en tid og send os en ansøgning i dag!