BLIV SÆDDONOR I ODENSE

Få et nemt og fleksibelt job

Hos Born får du et job hvor du bliver fuldt kompenseret for din tid.

et job hvor du hjælper..

.. kvinder og barnløse par verden over med at opfylde deres brændende ønske.

Du kan hurtigt komme i gang

Du skal bare booke en tid og udfylde ansøgningen. Så ses vi forhåbentlig til den første samtale.

HVORDAN BLIVER JEG SÆDDONOR I ODENSE?

Det er ikke svært at blive sæddonor, det består blot af forskellige steps man skal igennem bl.a. skal du udfylde en ansøgning og møde op til en uformel samtale med enten Ann-Cathrine eller Sandra. Vælger du at blive donor, kan du hjælpe andre med at få et stort ønske opfyldt og samtidig blive økonomisk kompenseret for din tid og dit bidrag.

Natasja & Sandra/Donorkoordinator

Velkommen til Born - Sædbanken, der sætter liv i Odense!

Så er vi endelig klar til at tage imod jer her i Odense. Vi kan næsten ikke få armene ned, for her er bare blevet så hyggeligt, og vi glæder os meget til, at I kommer og besøger os. 

Kig forbi Havnegade 18, 1. sal, og få et job med et fantastisk formål som sæddonor her hos os, så vi sammen kan hjælpe barnløse par og singler med at få opfyldt deres store drøm om en familie.

Father smilling at the camera

HVAD FÅR DU UD AF AT VÆRE SÆDDONOR HOS BORN ODENSE

Udover at gøre en meningsfuld forskel for mange mennesker, får du også nogle fantastiske fordele, når du er blevet godkendt som sæddonor:

  • Du modtager en generøs økonomisk kompensation for din tid og indsats. 
  • Du har mulighed for at få 200 kr. i tilskud til dit fitness-abonnement. 

Før du kan blive sæddonor hos os, gennemgår du et grundigt og gratis helbredstjek, hvor du bliver undersøgt for arvelige sygdomme og kønssygdomme. Du får selvfølgelig også testet din sædkvalitetDerudover skal du tage stilling til, om du ønsker at være lukket eller åben sæddonor – altså om donorbørn må få muligheden for at kontakte dig, når de bliver myndige. 

Så er du mellem 18 og 45 år, og har du lyst til at gøre en forskel for kvinder og par og samtidig blive fuldt kompenseret? Så send din ansøgning om at blive sæddonor nu. 

Hvorfor vælge at donere hos Born?

Fordi vi er en hyggelig sædbank i Danmark med fokus på nærvær og tryghed.  Vi værdsætter hver eneste af vores donorer og forstår vigtigheden af dit bidrag. Derfor sørger vi for, at alle vores afdelinger altid er trygge og rare at være i. Selvom vi er et lille team, gør vi hver dag vores ypperste, for at du føler dig hjemme og får en god oplevelse som sæddonor her hos os.

Vores dedikerede team af specialister er med dig igennem hele processen og står altid til rådighed for at besvare dine spørgsmål og støtte dig gennem forløbet.

Du kan finde Borns sædbanker i Aarhus, København, Odense og Aalborg. 

Vil du vide mere om at være sæddonor? Så kan du læse vores ofte stillede spørgsmål her 

ANSØGNING OM AT BLIVE SÆDDONOR? - KONTAKT BORN ODENSE

Tøv ikke med at kontakte os i dag for at få mere information eller arrangere en personlig samtale. Vi ser frem til at møde dig og byde dig velkommen hos os.

Bemærk: Hos Born tager vi fortrolighed og anonymitet alvorligt. Din identitet vil altid være beskyttet, og vi sørger for at følge alle relevante love og regler inden for sæddonation.

Born Odense ligger på Havnegade

Tæt på det hele og nemt at finde. Kom forbi og se for dig selv!

Adresse: Havnegade 18, 1. sal, 5000 Odense

Åbningstider:
Mandag: 8.30 – 18.00
Tirsdag: 8.30 – 18.00
Onsdag: 8.30 – 18.00
Torsdag: 8.30 – 17.00
Fredag: 8.30 – 14.00
Lørdag: 10.00 – 14.00
Søndag Lukket

Telefon: 29 29 34 39

BLIV SÆDDONOR I ODENSE SOM EN AF DE FØRSTE

Interesseret? Så book en tid, og send os en ansøgning i dag!