Born ♥️ Pride

Vi er stolte af at støtte mangfoldigheden og hylde kærligheden i alle dens former, så kom og fejr Pride med os i Odense, Aarhus, Aalborg og København. ♥️ 

Hos Born tror vi på, at alle fortjener kærlighed, respekt og lige muligheder, uanset seksuel orientering eller kønsidentitet.  
 
Diversitet og par af samme køn er for længst blevet dagligdag i Danmark, og sæddonation holder hånden under mange af de nye familieformer.  

Alle kan donere 💚

Hos os er du altid velkommen præcis, som du er, og du kan selvfølgelig blive sæddonor, uanset hvilken seksuel orientering du har. 

Hvis du er sund og rask og ml. 18-45 år, kan du donere sæd, hvis kvaliteten er i orden.

Se mere om, hvordan du bliver sæddonor og hjælper os med at gøre en forskel

Drømmer du om at stifte familie?

I dag findes der heldigvis mange forskellige familieformer, og vi er stolte af at hjælpe dig med at stifte lige præcis den familie, du drømmer om. Vi hjælper mange par og singler med at blive forældre, og vi rådgiver altid omsorgsfuldt omkring familiedannelse på tværs af seksualitet, kønsidentitet og civilstand. Du kan se mere her.   

Lad os skabe en verden, hvor kærligheden og mangfoldigheden fejres hver eneste dag, og hvor enhver har mulighed for at stifte den familie, de drømmer om.

Vi ønsker alle en fantastisk Pride 🏳️‍🌈