LØN - HVAD FÅR EN SÆDDONOR?

En sæddonors “løn” er måske højere, end du tror

For det første får en sæddonor faktisk slet ikke en klassisk løn. Det er faktisk en kompensation, som bliver givet for hver godkendte donation. En sæddonor hos SellmerDiers får 300 kr. pr donation i kompensation eller løn. Det bliver i snit 4.200 kr. om måneden.

Løn sæddonor

Skal du have lidt fryns?

Med en løn eller snarer en kompensation på 300 kr. pr. godkendte donation har vi regnet på, at det ca. resulterer i en timeløn på 600 kr. Dermed er arbejdsbyrden og tidsforbruget utrolig lavt sammenlignet med andre “jobs”. 
Med andre ord: det du vil få af “løn” hos os, vil være Fun Money. Ikke til de faste udgifter, men til fryns og fest. 

300 KR. PR. GODKENDTE DONATION
Din løn eller kompensation er fastlagt efter mængden af godkendte donationer. som du leverer.
4.200 KR./MD.
Som donor hos os får du en reel løn eller kompensation på 4.200 kr. om måneden. Dette tal er fra et reelt gennemsnit af vores aktive donorerne.
600 KR. I TIMEN
Med en gennemsnitlig besøgstid på 30 min. kan det lægges sammen til, at du vil modtage 600 kr. for en times arbejde i "løn".
Tidligere
Næste

"Lønnen" er én ting, følelsen er noget helt andet

En god løn kan betyder meget, men mange af vores donorer bliver også sæddonorer for den gode sags skyld. De vil gerne hjælpe barnløse par og singler med at opfylde deres største drøm, nemlig at stifte familie. Men selvfølgelig falder kompensationen på 4.200 kr. om måneden ofte et tørt sted.

Bliv mere end en lønmodtager

Er livet som bare endnu en lønmodtager ikke lige dig, så få dig et supplerende job, hvor du kan gøre noget ekstraordinært godt for andre samtidig med, at du tjener lidt håndøre på det.

Vi er til at finde i Aalborg, Aarhus C og København K.
Og vi tager imod alle relevante kandidater med åbne arme, så hvad venter du på?